Wednesday, September 28, 2011

Noë pumps
Vrouwen in België, Duitsland, Frankrijk, Italië en zelfs Down Under hebben de kleurrijke pumps van NOË al ontdekt . De pumps van NOË veroveren de wereld en daarom verdienen ze een plekje op deze blog!
De oorsprong van de NOË pumps ligt in Antwerpen bij Luc Dereu. Hij was modeagent voor verschillende schoenmerken. Steeds vaker kreeg hij de vraag naar modieuze, maar simpele pumps zonder tierlantijntjes, in diverse kleuren en met verschillende hakhoogtes. Een schoenmerk dat zich profileerde als specifiek pumpmerk bestond vreemd genoeg nog niet. Uiteindelijk is Luc zelf achter de tekentafel gekropen en lanceerde hij in 2007 zijn eerste collectie. Deze collectie verkocht direct goed, vrouwen stonden achter het concept: veel kleurtjes, verschillende hakhoogtes.

Het geheim van NOË ligt in de hoge kwaliteit, ‘t prachtige leer uit Italië en de afwerking op het niveau van topmerken, minus de gepeperde rekening. Betaalbaarheid maakt deel uit van het concept. Je voelt je vrouwelijker met een mooie pump en dat gevoel mag niet worden tegengehouden door een hoge prijs. NOË is bedoeld voor vrouwen van alle leeftijden, elke vrouw moet zich goed kunnen voelen op pumps: of dat nu op een hak van 1 of 9 cm is. Bij elke outfit de juist kleur pump! Kies het model, kies de kleur en vervolgens kan men ermee gaan paraderen op terrasjes of gewoon in de traat bij jou in de buurt.

Check de site om een winkel in uw buurt te vinden.

En goed nieuws voor de Hallenaars, want vanaf 1 oktober 2011 opent Aspasia een eigen Noë concept store in de Volpestraat 15 waar de volledige collectie beschikbaar zal zijn.
Let's go shopping, ladies! ;)
Mijn eigenste paar noë pumps, love them!
 
© noëpumps.com

No comments:

Post a Comment